Škoda Herning

Originale reservedele engros gennem din Škoda forhandler

Din lokale Škoda reservedelsrådgiver sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed, når I har behov for nye reservedele til jeres biler. På den måde kan I nemt holde jeres biler 100% originale fra start til slut. Samtidig gør vi alt for, at du undgår at bruge tid på forkerte reservedele, så du kan bruge mere tid på bilen og kunden end kedelig administration. Alt sammen giver din kunde en ekstra kvalitetsoplevelse af dit værksted.

De fleste får behov for en reservedel til deres bil i løbet af bilens levetid. Hos os har du altid adgang til en fast og dedikeret medarbejder, der kender dig og dit værksted og som udelukkende er her for at hjælpe dig med at finde de originale reservedele, du har behov for. 

Vores reservedele tilbydes til en skarp pris til dig som engroskunde. Vi anerkender fuldt ud at i en travl hverdag, har man brug for hurtig levering - derfor har vi daglig morgen levering fra lageret samt efter aftale. Det betyder, at du kan få leveret dine reservedele allerede samme dag som du bestiller.

Du kan læse meget mere om originale dele fra Škoda lige her

Læs mere om mulighederne for at købe originale reservedele i artiklen fra Motormagasiner fra fredag den 28. august 2021 her.

Vi sidder klar til at rådgive dig bedst muligt allerede nu.

Kontakt os